ANTALYA / MURATPAŞA - Muratpaşa Anadolu Lisesi

May

LİSELER HENTBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 4. Gün Muratpaşa A. L. 30 Sivas Spor L. 25   TÜRKİYE FİNALİSTİ MURATPAŞA  A. L.     Yarın saat 11:00 da Türkiye Şampiyonluğu için sahaya çıkıyoruz.

1. MAÇ:

Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi 31-14 Bursa Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi

2. MAÇ:

Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi 19-16 Aksaray Spor Lisesi

3. MAÇ

Muratpaşa Anadolu Lisesi 23-22 Kastamonu On Aralık MTAL.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI'nın 100. yılı münasebetiyle okulumuzda gençlik festivali yapıldı.Bu festivalde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Engelliler haftası kapsamında yaptığımız bu ziyarette engelleri ne olursa olsun hepsinin birşeyler ogrenebildigini,bu cocuklari topluma ve hayata katmanın önemini bir kez daha yakından görmüş olduk.

May

Muratpaşa Anadolu Lisesi ile Özel Antalya Renk Anadolu Lisesi arasında HAMİ Projesi Eğitimde İşbirliği ve Dayanışma Projesi Kapsamında Bilim Festivali yapıldı. Bilim Festivalinde bizleri şereflendiren İl Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Arslan´a ve katılan herkese  teşekkür ediyoruz.

Nis

Muratpaşa Anadolu Lisesi ve Özel Antalya Renk Anadolu Lisesi işbirliği ile yapılması planlanan bilim fuarı hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Nis

3-6 Nisan 2019 Liseler Kız Hentbol Türkiye Şampiyonası Yarıfinalleri Manisa´da başladı. Okul takımımız Mersin Spor Lisesini, Ev sahibi Manisa Spor Lisesi´ni, gruptaki son maçında ise Adana Öz. Akdeniz Koleji´ni yenerek A Grubu 1.´si olmuştur. Okul takımımız yarın B grubu ikincisi ile oynayacaktır.Takımımıza bizleri gururlandırdıkları için teşekkür ediyoruz.Sonraki maçlarda da başarılar diliyoruz.

Nis

Hami projesi kapsamında Özel Antalya Renk Anadolu Lisesi öğrenci ve zümre öğretmenlerini ağırladık. İki okul öğrencileri ve öğretmenleri arasında voleybol maçı ve çeşitli sosyal ve sportif etkinliklerle tanışma ve kaynaşma sağlandı.

Mrt

HAMİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖZEL ANTALYA RENK ANADOLU LİSESİ İLE BİRLİKTE YAPMAYI PLANLADIĞIMIZ BİLİM FUARI ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

Mrt

Okulumuz ile Özel Antalya Renk Anadolu Lisesi arasında imzalanan HAMİ projesi ve işbirliği protokolü kapsamında Özel Antalya Renk Anadolu Lisesi´ne akademik işbirliği ve tanışma amaçlı gezi düzenlendi. Daha sonra protokol kapsamında yapılacak çalışmalara ilişkin beyin fırtınası yapıldı.

Mrt

Okulumuz Kız Hentbol Takımı Antalya İl birincisi olduktan sonra Denizli´de düzenlenen Türkiye Şampiyonası grup birinciliği müsabakalarında grup birincisi olarak 03-06 Nisan 2019 Tarihleri arasında düzenlenecek olan Yarıfinal birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Şbt

Muratpaşa Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri Antalya Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Belek The Land of Legends´te eğlenerek sınav stresini attılar.

Şbt

Çok kıymetli Öğretmenimiz REMZİ YILMAZ´ı 8 Şubat 2019 Cuma Günü kaybettik. REMZİ YILMAZ, ömrünü Eğitim-Öğretime vakfetmiş, oldukça mütevazi yaşayan, doğruları söylemekten asla çekinmeyen, lider ruhlu ve çok donanımlı bir öğretmenimiz, bir büyüğümüz, abimizdi... Bizlere ışık oldun, Seni asla unutmayacağız... Yattığın yer nur olsun, Mekanın Cennet olsun...