ANTALYA / MURATPAŞA - Muratpaşa Anadolu Lisesi

15 Temmuz şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Tem

7-18 yaş  çocuklarımızın yıl boyu eğitimine katkı sunan Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübümuz Başta izcilik olmak üzere, Geleneksel okçuluk, Masa tenisi, Bilek güreşi, Oryantiring gibi birçok alanlarda faaliyet yapmaktadir.

Haz

May

Okulumuzda AHENK projesi kapsamında 20/04/2022 tarihinde 3 sınıftan 40 öğrenci, bir müdür yardımcısı ve 3 öğretmenimiz ile Perge Ören yerine gezi düzenlendi.

Eyl

Eyl

Haz

Türkiye Şampiyonu Kız Hentbol takımı öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Menderes TUR ve Takım Antrenörümüz Nedim KUM ile birlikte Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil ÜNAL'ı, makamında ziyaret ederek yaşanan süreçten bahsettiler.

Milli Eğitim Müdürümüz Halil ÜNAL Okulumuz Müdürü Menderes TUR'u, Takım Antrenörü Nedim KUM'u ve öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarımızın devam etmesini beklediğini bildirdi.

May

Muratpaşa Anadolu Lisesi tüm öğretmenlerine, personeline ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

May

Çorum'da düzenlenen Kız hentbol Türkiye şampiyonası finallerine kadar bütün rakiplerini yenen namağlup takımımız finalde de 23-18 kazanarak şampiyon oldu. Okulumuzu ve İlimizi başarı ile temsil eden tüm öğrencilerimizi ve takım antrenörü NEDİM KUM'u bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.